Declarație: În curînd, Usatîi va ajunge la coșul de gunoi al politicii


Liderul partidului PACE (Partidul Construim Europa Acasă), Gheorghe Cavcaliuc, a declarat în cadrul unei emisiuni de Ren Moldova că „avem un președinte care până acum face doar declarații politice”, relatează cenzura.md.

Cavcaliuc a vorbit și despre acțiunile liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi: „Nivelul lui USatîi este unul foarte jos. Îi este foarte frică de mine, pentru că – pentru că știe ce știu eu. Îi este foarte frică de ceea ce se va întâmpla în curând, dar se va întâmpla foarte curând – ceea de ce se teme atât de mult Usatîi ”.

Potrivit lui Cavcaliuc, foarte curând locuitorii Moldovei vor afla despre adevărații „proprietari” ai primarului din Bălți.

Politicianul a mai promis că „în curând Usatîi va ajunge la coșul de gunoi al politicii. Dar el nu va rămâne fără muncă – eu personal voi construi un circ și Usatîi va fi principalul actor acolo ”.

Cavcaliuc este nedumerit de modul în care a fost votat Renato Usatîi, deoarece există o mulțime de probleme nerezolvate în Bălți.Sursă