Dodon, „oleacă reporter”. Liderul informal al PSRM, cu microfonul la Briceni


După ce a fost „olecuță doctor”, „olecuță agronom”, „olecuță economist”, „olecuță căpșunar”, „olecuță vlogger” și foarte mult – „turist pe banii statului”, Igor Dodon a fost suprins și în ipostază de „olecuță” reporter.

Ieri, liderul informal al socialiștilor a mers în prima deplasare în țară, în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova. În cadrul vizitei în satul Corjeuți, raionul Briceni, liderul de la Condrița a onorat cu prezența întreprinderea agricolă SRL „Arman Plant”, unul dintre cei mai mari producători de cartofi din Republica Moldova, scrie NordNews.

Dodon a ținut să felicite conducerea și colectivul gospodăriei cu ocazia rezultatelor bune obținute în condițiile dificile de secetă, pandemie și criză economică (aproximativ 40 de tone la hectar de pe o suprafață totală de 150 de hectare).

Cu atitudine fermă, dar și cu un…microfon, Igor Dodon a discutat cu locuitorii satului Corjeuți despre cei patru ani de activitate, dar și despre asistența acordată agricultorilor.

La sfârșitul lunii iulie, agricultorii din sudul țării au scos tehnica agricolă și au blocat traseul Chișinău–Căușeni, în semn de protest în legătură cu situația dezastruoasă în sectorul agricol.

În acest sens, Igor Dodon a declarat în cadrul emisiunei „Președintele răspunde” că „protestele cu implicarea agricultorilor sunt niște încercări ale unor politicieni de a destabiliza situația, pentru a-i majora șansele la alegerile prezidențiale care vor avea loc în toamnă”.

Sursă