Fălești // Un copil de 5 ani a murit pe masa de operație, după un grav accident


O fetiță de 5 ani din raionul Fălești a decedat, în această noapte, pe masa de operație a Spitalului Clinic din Bălți, după ce micuța și mama ei, în vârstă de 27 de ani, au nimerit într-un accident rutier în apropiere de satul Pîrlița. În urma acestuia, minora a fost transportată în stare gravă la instituția medicală din Bălți.

Potrivit poliției locale, mama fetiței s-a aflat la volanul unui automobil, marca Renault. Oamenii legii spun că șoferița nu și-a a adaptat viteza de circulaţie la condiţiile meteorologice. În consecință, mijlocul de transport a derapat de pe carosabil, în data de 31 ianuarie, jurul orei 20:00, inversându-se, transmite nordnews.md.

O sursă avizată din cadrul poliției a venit cu o altă versiune a celor întâmplate. Omul legii a precizat că automobilul a fost dotat cu anvelope de vară.

În urma accidentului rutier a avut de suferit fiica minoră a șoferiței în vîrstă de 5 ani, care a fost preluată de o ambluanță și transportată la Spitalul de copii din mun. Bălți. Micuța a decedat, astăzi, 1 februarie, pe masa de operație, în jurul orei 01:00 noaptea, după ce medicii au făcut tot posibilului pentru a-i salva viața.

Sursă