FOTO // Doi ucraineni au încercat să intre în R. Moldova cu 154 borcane cu caviar roșu ascunse sub haine. Erau destinate „bunicului”


Doi ucraineni s-au pornit în R. Moldova cu „brâuri de gurmanzi”. Aceștia și-au înfășurat în jurul abdomenelor 154 borcane cu caviar. Planul „genial”, însă, le-a fost dat peste cap de către vameși și polițiștii de fornieră. Cazul a avut loc ieri, 7 decembrie 2021.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Stat de Grăniceri al Ucrainei, cei doi ucraineni, bărbați de 28 și 29 de ani, se deplasau cu autobuzul Odesa-Chișinău către R. Moldova prin punctul de control Palanka-Mayaki-Udobne.

În timpul controlului comun al polițiștilor de forntieră ucraineni și moldoveni și al vameșilor, 154 de borcane cu caviar roșu au fost găsite în posesia bărbaților. Acestea erau înfășurate, sub haine, în jurul corpului lor cu folie de plastic.

Potrivit ucrainenilor, delicatesele erau destinate „bunicului lor din Moldova”, pe care nu le va mai putea gusta, așa cum „livrarea de Anul Nou” a fost perturbată la granița ucraineană-moldovenească. Borcanele cu caviar au fost confiscate de reprezentanții Serviciului Vamal al R. Moldova.

Întrucât „planul” bărbaților a eșuat, aceștia au refuzat să-și continue călătoria și s-au întors în Ucraina.

Sursă