Reacția Marianei Rață la acuzațiile Mihaelei Dicusar: Nu a venit sa semnaleze conducerii despre intimidări, doar când a plecat ne-a zis


Jurnalista Mariana Rață a venit cu o reacție, după ce fosta prezentatoare și reporteră TV8, Mihaela Dicusar, a declarat într-un interviu că a fost indimidată și amenințată de controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, iar de fiecare dată când anunța superiorii postului la care activa despre aceste atacuri, aceștia nu reacționau în niciun fel.

Într-un comentariu pe Facebook, ca răspuns unor internauți, Mariana Rață a menționat că Mihaela Dicusar a anunțat despre intimidările lui Platon abia când a decis să plece de la TV8 și nu în momentele când acestea ar fi avut loc.

„Mihaela Dicusar din păcate nu a venit sa semnaleze conducerii tv despre aceste intimidări atunci când ele se întâmplau, ci doar când a plecat ne-a zis despre aceste cazuri cu adevărat regretabile. Și eu am primit intimidări de la Platon în acest an, dar în cazul meu eu le-am tratat ca un risc al meseriei, comunicând despre ele cu conducerea tv”, a scris Rață. 

Amintim că, ex-prezentatoarea și reportera TV8 Mihaela Dicusar a declarat într-un interviu că a fost indimidată și amenințată de controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, iar de fiecare dată când anunța superiorii postului la care activa despre aceste atacuri, aceștia nu reacționau în niciun fel.

Detalii: Ex-prezentatoare TV8, atacată și intimidată de Platon: M-am simțit ofensată și neprotejată. Administrația televiziunii nu a luat atitudine

Sursă