UPDATE // (VIDEO) Carambol din cauza unui autobuz care a rămas fără frâne în Chișinău. Mai multe automobile, accidentate


UPDATE // 14:42 // IGSU a venit cu mai multe detalii despre accident. Potrivit IGSU, autobuzul implicat în accident era de pe ruta 47 și a tamponat 15 autovehicule parcate în zonă. La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri și salvatori, care au ajunși la destinație au stabilit că autobusul parcat fără pasageri și șofer a început mișcare în spate pe o distanță de 300 de metri tamponând 15 autovehicule. În urma accidentului au avut de suferit trei persoane care se aflau în preajmă. Pompierii au acordat primul ajutor calificat persoanelor traumate, care au fost ulterior predate medicilor pentru îngrijiri medicale. În urma incidentului persoanele decedate nu au fost raportate. Salvatorii au efectuat decuplarea bornelor la 3 autovehicule afectate și au intervenit pentru stingerea unui vehicul implicat în accident. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Știrea inițială

Mai multe automobile au fost accidentate, după ce au fost implicate într-un accident în lanț pe strada Vasile Alecsandri din sectorul Centru al capitalei. Potrivit unui martor ocular, accidentul ar fi avut loc din cuaza unui autocar căruia i-ar fi cedat frânele.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul a avut loc în jurul orei 12:25, iar la fața locului s-a drplasat un echipaj al Secție Documentare Accidente Rutiere, pentru a stabili toate circusmtanțele, dar încă nu se cunoaște numărul automobilelor avariate, cauzele accidentului, dar nici dacă au fost înregistrate victime.

Din imaginile publicate de martori oculari pe rețele de socializare se vede că în urma accidentului în lanț, au fost avariate atât automobilele implicate în trafic, cât și cele care erau parcate pe acostament.

 

Sursă