VIDEO // Un tânăr și-a înjunghiat rudele, la Glodeni. A tăiat urechea mătușii pentru a-i fura cercei


Un tânăr a ajuns noaptea trecută la poliție, după ce și-a atacat rudele cu cuțitul, pe motiv că aceștia ar fi refuzat să-i dea bani. Cazul a avut loc în noaptea de 18 februarie, în localitatea Dușmani, din raionul Glodeni.

Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Glodeni, a declarat pentru Deschide.MD că este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani. Mptușa sa a fost cea care a alertat poliția.

„Potrivit femeii, tânărul a venit la ei în ospeție și au servit împreună băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-a iscat un conflict din motiv că nu au vrut să-i dea bani. Tânărul a bătut-o pe femeie, dar și pe soțul său, după care i-a atacat cu un cuțit și le-a provocat mai multe leziuni pe suprafața corpului. Cele două victime au fost transportate la spitalul din Glodeni, iar tânărul a fost reținut pentru 72 de ore”, a precizat Molceanov.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele.

Potrivit Nordnews.MD, cumnatul femeii înjunghiate spune că șoțul ei s-a întors recent de la muncă din Cehia.

Ieri dimineața a venit nepotul și mi-a spus că ei sunt în reanimație. Cum așa? Eu alaltăseară am vorbit cu ea. E nepotul nostru, l-am botezat, nu vă pot explica nimic. Nu am auzit la ei scandal niciodată, să se bată, să se lovească unul pe altul, a povestit bărbatul.

Oamenii din sat sunt șocați de cele întâmplate.

Au spus că i-au bătut, i-au tăiat, urechile. Totul este plin de sânge. Cum a putut să facă asta? Sunt rude. Când a pus mâna pe cuțin nu înțeleg la ce s-a gândit? De fapt, el nu este chiar sănătos la cap, a adăugat altă vecină.

Potrivit autorităților locale, făptașul consuma droguri și ar fi revenit recent din România.

El le este nepot, dar așa barbar s-a comportat cu ei, i-a dezbrăcat, i-a tăiat cu cuțitul, i-a tăiat urechea ei. El consumă iarbă și droguri. Așa parcă este un băiat bun, dar când se droghează, se întâmplă lucruri rele, a declarat Petru Rusu, primarul satului Dușmani.

 

Sursă